Energetikai kezelés - ingyenes

2018 feb 12 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
A haragok és a dühök rendkívül alattomos mérgek. Alattomosak, mert a háttérben megbújva, szinte rejtőzködve, szépen lassan, de kitartóan, napról-napra fejtik ki a káros hatásukat. Mérgek. Elsősorban lelki mérgek, melyek az érzelmeket, a lelki állapotot, az életkedvet teszik tönkre, azonban romboló módon hatnak a gondolkodásmódra, a test energia rendszerére (pl. aurára, csakrákra) és – hosszú távon – a fizikai testre is. Úgyhogy érdemes tőlük mielőbb megszabadulni.
A 2018-as év ezen időszak fokozottan alkalmas a haragok és a dühök lerakására, a mögöttes folyamatok felszínre hozatalára és feloldására. Minden résztvevő Szellemi Segítőktől kap segítséget a haragok és a dühök lágy, de gyors megszűntetése terén úgy, hogy kinek-kinek egyénileg segítenek abban a formában és módon, ahogy az neki a legmegfelelőbb. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél