Energetikai támogatás - ingyenes

2020 jan 13 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai támogatás-sorozat része, ahol minden alkalommal a jelen lévő csoporthoz energetikai segítség érkezik a témának megfelelő energiacsatornákon és módszereken keresztül. A sorozat célja az emberek támogatása, és az, hogy a résztvevők megismerhessenek különböző olyan energetikai módszereket, amivel a közérzet javítható, a harmónia megőrizhető és az élet kellemesebbé tehető.

A tudatos tudatunk az a részünk, amivel a hétköznapunkban gondolkodunk és azt hisszük, hogy „csak ennyi” vagyunk. Azonban a több ezer éves misztikus tanoktól kezdve az egyiptomi hieroglifákon át a későbbi tanításokig mindenütt megtalálni azokat az elméleteket, leírásokat, mely szerint az embernek van egy úgynevezett tudatalatti erőforrás rendszere is. Ezek szerint a régi kor emberei ugyan úgy tudtak az ember tudatalattijának a létezéséről és annak működéséről, sajátosságairól, ahogy ezt ma megpróbálják feltérképezni a tudósok.

Az ember tudatalattija sokkal több lehetőséggel rendelkezik, mint a tudatos tudat. Jóval több a lehetősége a test működésének vezérlésében, az egészség helyreállításában és megőrzésében, az energia rendszerünk működtetésében, mint a tudatos tudatnak. Már több ezer éve ismerték azokat az elveket, amiken keresztül a tudatalatti ereje könnyedén elérhető. Tudták, ha a tudatalatti működési mechanizmusát figyelembe véve, megfelelően „nyúlunk hozzá”, a tudatalatti ereje kiaknázható és olyan irányba terelhető, ami segíti az életünket.

Ez az alkalom a tudatalatti erőforrások aktiválásáról szól. Azokról az alapelvekről és eszközökről, melyek ezt elősegítik. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél