Szabó Ilona – Ica: "Végre, vége az előző életes vezeklésnek!", avagy KARMA feloldó hétvége, azonnali oldódással, megtapasztalással

KARMA feloldó hétvége

Budapest 2015. január 24-25 szombat-vasárnap

10-től 17.30-ig, ajtónyitás 9.45'-kor

A lelki fájdalmak megjelenése a jelzője, annak, hogy KARMÁVAL kell szembenéznünk. Bármilyen esemény is van az életünkben, amihez lelki fájdalom kapcsolódik, az KARMIKUS. Terapeutáknak is ajánlom!

A hétvége tematikája:

Szombat:

Elmagyarázom, melyik az a KARMA amit oldani tudunk ezzel a módszerrel.

- Mi a jele, hogy készek vagyunk az oldásra (megjelent a lelki fájdalom)

- Minek kapcsán jelenik meg a lelkik fájdalom? Ha pl, valaki olyat tett velünk, ami nagyon fáj, pl: megcsalt, meglopott, elárult, hazudott, nevetség tárgyává tett, kihasznált, elhagyott, semmibe vett, holott én tisztességes, kedves, őszinte, stb voltam vele, és ezzel nagy lelki fájdalmat okozott...

Ha a fentiek kapcsán magadra ismersz, akkor sokat segít egy KARMA oldás, mindezek következtében, minden érthetővé válik, kerek és egész lesz, felkerül az "i"-re a pont és végre TISZTA LAPOT kapunk!

- Egyesével átbeszéljük, kinek mi okozta a lelki fájdalmat, majd bemutatom, hogyan kell megfogalmazni a hívó mondatokat, amivel behívhatjuk a LELKEKET, akik ellen mi vagy bármelyik ősünk vétett az idők kezdetétől, majd mindenki megfogalmazza a sajátját, amit ellenőrzök, hogy precízen össze legyen állítva, hisz a vasárnap erre épül.

néhány példa:

http://www.sziakademia.hu/cikkek/nagy-biralat-feloldo-gyakoralt.html#hoz...

Vasárnap:

- bemutatom egy jelentkezőn a gyakorlatot, átbeszéljük és ebéd után párokba rendeződve oda-vissza elvégzik a hallgatók a gyakorlatot, melyhez folyamatos segítséget adok. A végeredmény: TISZTA LAP érzés, úgy fogjuk érezni, hogy lezárult, és okafogyottá vált a szenvedésünk ebben a témában, amire dolgoztunk, végre vége az előző életes vezeklésünknek, lezárult az a KARMÁNK!

Bővebb információ, tréning díj és regisztráció:
http://www.sziakademia.hu/cikkek/karma-feloldo-hetvegere-regisztracio.html

Várlak szeretettel!

Szabó Ilona - Ica, SZI Kommunikációs vezető tréner

06 30 9358 001

u i: ha mégsem tudsz eljönni, akkor készítettem egy videót, melynek segítségével ÖNMUNKÁBA kezdhetsz:

http://www.sziakademia.hu/cikkek/nyitooldal/lendoclub---a-karma-oldo-els...

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél