IsmertetőkSoter Klub

Üdvözlünk Kedves Érdeklődő!

A Soter Klub, Magyarország legismertebb ezoterikus klubja szinte minden korosztály számára tartogat valamit, amiért érdemes meglátogatni. A hely atmoszférája, szellemisége, vendég központú kialakítása már a belépés pillanatában megnyugvást, regenerálódást ígér a munkától, tanulástól a város kaotikumától elfáradt látogatóinak.

Előadásaink az ezotéria a szellemi gondolkodás számos területéről adnak műveltséget és tudást építő, információt bővítő ismeretanyagot. Iskoláink színvonalára a legfőbb garancia oktatóink saját területükhöz fűződő elhivatottsága.Őrangyal Kristályok Három féldrágakő medál & ezüstözött nyaklánc ajándékszett Hívja segítségül Őrangyalai és a kristályok erejét!

FOOT PRINTS – LÁBNYOMOK
Ebben a varázslatos ajándékszettben két ősi tudás ötvöződik: a ránk jó és rossz időkben is vigyázó őrangyalok, valamint a végtelenül tiszta, éltető energiát sugárzó 3 féldrágakő kristály ereje.

A medálok féldrágakövei és erejük:
1 Rózsakvarc: szeretet, harmónia és lelki béke
2 Ametiszt: védelem, erő és önbizalom
3 Tejkvarc: pozitív energiák, életerő és tisztánlátás

Az exkluzív díszdobozon a híres „Lábnyomok a homokban” című tanmese olvasható:
Egy éjjel álmot láttam: az Úrral sétáltam a tengerparton. Jelenetek villantak fel életemből, miközben utamat járva kettő pár lábnyomot láttam a homokban – az egyik az enyém volt, a másik az Úré.
Ám azt is láttam, hogy a legnehezebb, legszűkösebb, legszomorúbb és legfájóbb pillanatokban csupán egyetlen pár lábnyom látszott a homokban.Angyali Kristályok Féldrágakő karkötő & medál ezüstözött nyaklánccal ajándékszett Hívja segítségül a kristályok erejét!

A féldrágakövek évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre és a hangulatra, valamint a test működésére gyakorolt jótékony, energetizáló hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.
A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel. Az ásványok világának univerzális erejét közvetítik felénk e divatos és exkluzív ékszercsalád formájában.LOVE PEARL IGAZGYÖNGY és NYAKLÁNC AJÁNDÉKSZETT

Lepje meg és varázsolja el szeretteit az alábbi különleges ajándékkal, hogy kívánságai valóra váljanak. Az igazgyöngyöt ajándékba adva a végtelen szeretetet, szerelmet, reményt és a jó szerencsét jelképezi. Csodálatos ajándék az óceán mélyéről, ahol minden gyöngy egyedi és különleges, mint az a személy is, akit meglep vele.
Természetes úton képződött, tenyésztett igazgyöngy, tiszta és természetes forrásból!
Igazgyöngy 5 különböző színben – minden szín egyedi jelentést hordoz:
Fehér: optimizmus és pozitív energia
Krém: boldogság és harmónia
Barack: szeretet és romantika
Levendula: egészség és biztonság
Arany: hit és önbizalom
A doboz tartalma:
- 1 db konzervdoboz kagylóval, benne 1 db igazgyönggyel
- Nyaklánc medállal kék színű dísztárolóban
- 1 db műanyag nyitóeszköz (a kagyló felnyitásához)
- 1db angol nyelvű információs füzet és egy magyar nyelvű tájékoztató
Használati útmutató:
Kívánjon valamit, majd bontsa fel a konzervdobozt a nyitófüle
segítségével,