Metamorf masszázs tanfolyam - Csupán 9.000 Ft.-ért - Szeptember 18.-án

Kedves Barátunk!

 

Gaál Tibor a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét egynapos metamorf masszázs tanfolyamot szervez.

A tanfolyam időpontja: 2016 szeptember 18. vasárnap, 10-18 óra

Jelentkezni a soterklub@gmail.com címen lehet.

A metamorf masszázsról

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. (Különösen a magzati és a kisgyermek korban ért traumák, hatások erőteljesek.) Bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történést, de a psziché emlékszik rájuk: teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik, „mérgezik” a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat. Ezek a lelki blokkok, lelki gátak. Blokkolják a test és a lélek szabad, egészséges (energia)áramlását, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, de akár testi problémákat is okozhat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből „mérgezik” az érzelmeinket, tudatunkat. Súlyos esetben komoly érzelmi-, értelmi defekteket, gátlásokat, flusztációkat, önértékelési vagy viselkedési problémákat okozhatnak.


Ilyen esetekben nagy segítség a Metamorf masszázs, mert ez egy rendkívül hatékony lelkiblokk-oldó technika. Felszabadítja, megszabadítja a lelket (mély tudatot) ezektől a – teljesen felesleges – „szutykoktól”, és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb élet élésére.A Metamorf masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, tehát nem igényel sem előképzettséget, sem avatást, de még csak az energiák érzékelésének képességét sem.


A lábakon, kezeken és a fejen történik a kezelés speciális érintési módokkal. Használata teljesen automatikus és veszélytelen. Bárkin lehet alkalmazni: legyen kisgyermek vagy aggastyán. Egészségi állapottól független, nem ütközik semmi másféle kezelési móddal (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések, stb.), sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.A Metamorf masszázs segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.Használata a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz javulást. Rendszeresen végezve átalakul a páciens: segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, flusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. A páciensnek megnő az önbizalma, az életbe vetett hite, életkedve, vidámabb, jobbkedvűbb, optimistább lesz. Rendszerint megnő a jövőbe vetett hite, megváltoznak – előnyére – a céljai, ezáltal az életkörülményei is kezdenek javulni – elengedhetetlenül.„Mellékhatásként” a pszichoszomatikus tünetek, -betegségek is rendbe tudnak jönni. Pl.: rendszeres végtaggörcsök, tick megszűnése, kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbajra, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánik betegségekre, körömrágásra, autóimmun-betegségekre, szívritmus zavarra, rendszeres szívszúrásra, vérnyomás problémákra, (láb, test) izzadásra, szájszagra.


A vese, máj, epe, emésztési gondok, izületi problémák, rendszeres idegbecsípődések, csont- és fogproblémák, hajhullás, rendszeres megfázás, influenza, gyakori torok- és fülfájás szűnhet meg hatására. Hosszútávon az állandóan hideg végtagok felmelegszenek. A Metamorf masszázs páros masszázstechnika. (Magadon nem tudod alkalmazni, csak másik személyen.)Ez a tanfolyam megtanít a metamorf masszázs elméleti hátterére, kivitelezési módjára, sőt gyakorolni és átélni is ad lehetőséget. E miatt minden résztvevőnek a tanfolyamra magával kell hoznia: kényelmes, meleg ruhát (pl. melegítőt), polifam-ot, plédet.

Te is szeretnéd megtanulni ezt a masszázstechnikát, csupán 9.000 Ft.-ért?

Jelentkezz a soterklub@gmail.com címen!

Üdvözlettel:

Soter Klub Csapat

 

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél