Családállítás csoport Polgár Judittal

2022 jan 30 10:00
Előadó: 
Polgár Judit

A csoportokban kétféle minőségben lehet részt venni: “állítóként”, ha van saját témád,(amivel dolgozni fogunk) vagy “segítőként”, amikor nincs saját témád, a többiek állításábanaktívan, segítőként veszel részt.

Bejelentkezés: +36 30 2274701 vagy judit@csaladallitasmuhely.hu

Az állítások díja állítóként 14 ezer Ft. A segítői részvételi díj 2000 Ft. A díjat a helyszínen készpénzben vagy átutalással tudod rendezni, a díjról elektronikus számlát kapsz.

A családállítással lehetőségünk nyílik arra, hogy a lélek mélyén megbújó érzéseket,folyamatokat felszínre hozzuk, felismerjük a tudattalanban rejlő kapcsolati mintákat,működési blokkokat, és a lélek szintjén elindulhatunk a nehéz helyzet megoldásánakirányába. Az állítások során a problémák megoldására helyezzük a hangsúlyt, az okokkeresésében csak annyira merülünk el, amennyire ez feltétlenül szükséges.Bármilyen kérdést feltehetsz, ami a lelkedet foglalkoztatja (párkapcsolat, családi minták,szülő-gyerek viszony, gyermekvállalás, ismétlődő viselkedési minták, munkahelyi konfliktus,testi tünetek, életcél, döntési helyzetek, iskolaválasztás, karrier, stb.) megkeressük amegoldáshoz vezető utat!A csoportban 4-10 fő vesz részt.

További információk a családállításról: https://csaladallitasmuhely.hu/

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél