Családállítás Polgár Judittal

2024 ápr 21 10:00
Előadó: 
Polgár Judit

A családállítással lehetőségünk nyílik arra, hogy a lélek mélyén megbújó érzéseket, folyamatokat felszínre hozzuk, felismerjük a tudattalanunk mélyén rejlő kapcsolati mintákat. Ráláthatunk egy adott kérdés hátterére, és a lélek szintjén elindulhatunk a megoldás irányába. Az állítások során a problémák megoldására helyezzük a hangsúlyt, az okok keresésében csak annyira merülünk el, amennyire ez feltétlenül szükséges. Bármilyen kérdést feltehetsz, ami a lelkedet foglalkoztatja, megkeressük a megoldáshoz vezető utat! Eljöhetsz csoportba vagy választhatod az egyéni üléses formát, amelyik számodra szimpatikusabb. Ha még bizonytalan vagy, de már érdekel a módszer, ha csak megnéznéd, hogy mi történik, de nem szeretnél állítást kérni, gyere el a következő csoportba résztvevőként (“segítőként”).

Ha szívesen olvasnál még arról, hogy milyen problémák, helyzetek esetén segíthetek Neked és hogyan is működik ez a módszer, lapozz tovább ide:
https://csaladallitasmuhely.hu/

Helyszín: SOTER Ezoterikus Klub, Budapest, VI. ker., Dessewffy u. 53.
A csoportokban kétféle minőségben lehet részt venni, “állítóként”, ha van saját témád, (amivel dolgozni fogunk) vagy “segítőként”, amikor nincs saját témád, a többiek állításában aktívan, segítőként veszel részt.
Bejelentkezés: +36 30 2274701 vagy judit@csaladallitasmuhely.hu. Az állítások díja állítóként 22 ezer Ft. A segítői részvételi díj 2000 Ft. A díjat a helyszínen készpénzben vagy átutalással tudod rendezni, a díjról elektronikus számlát állítok ki.
Saját állítás esetén egy előzetes telefonos beszélgetést javaslok (időtartama kb. 20 perc lesz, időpontját a bejelentkezés után egyeztetjük).

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Aktuális programok

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél