Energetikai kezelés - ingyenes

2018 már 12 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
Minden emberi lélek két okból születik le a földi síkra: tapasztaljon és tudatosodjon. A megtapasztalások „jönnek maguktól”, azokat biztosítja az Élet. A tudatosság azonban az más, azért tenni kell: meg kell tanulni tudatosan kezelni az új helyzeteket, az új energiamintákat. Ami a XX. században még megfelelő volt (pl. viselkedés, életvezetés, gondolkodásmód), az a XXI. században már nem elégséges, nem eléggé célra vezető. Így próbál az Ég rávenni bennünket arra, hogy tudatosodjunk, és ezáltal fejlődjünk. Az Égi erők szemszögéből nézve, a mai korban, a mindennapi életben a tudatosodás fontos cél és eszköz is egyben. Ezzel összhangban manapság sokkal boldogabb életet élhet az az ember, aki tudatosabban kezeli, irányítja az életét, mint az, aki nem teszi ezt.
A tudatosság, tudatos életkezelés nem egy ördöngős dolog. Könnyen megtanulható és remekül alkalmazható. Ezen az estén minden résztvevő a tudatos életvezetés témájában kap részletesen elméleti hátteret, és a Fényből érkező Szellemi Segítőktől segítséget annak megvalósításában. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél