Energetikai támogatás - ingyenes

2020 szep 14 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai támogatás-sorozat része, ahol minden alkalommal a jelen lévő csoporthoz energetikai segítség érkezik a témának megfelelő energiacsatornákon és módszereken keresztül. A sorozat célja az emberek támogatása, és az, hogy a résztvevők megismerhessenek különböző olyan technikákat, alapelveket és energetikai módszereket, amivel a közérzet javítható, a harmónia megőrizhető és az élet kellemesebbé tehető.

Istennek két fő ereje van: a Férfi Erő és a Női Erő. A mai időben általában az Atya Istenről hallunk többet, Isten Férfi Erejéről. Azonban létezik Istennek a Féri Erejével teljesen egyenértékű, egyenrangú, egyenlő fontosságú Női Ereje is. A Női Isteni Erő az, akit Isten Anyának, a Föld Anyának, Boldogasszonynak, vagy a Mindenek Anyjának hívnak. Egy isteni fenntartó erő, aki élteti a testünket és az anyagi világban segít nekünk az életünk alakításában, az egészségünk megőrzésében, az életkedvünk és örömünk növelésében. Isten női ereje tavasszal és ősszel rendelkezik nagyobb lehetőségekkel, hogy életünkbe támogatólag beavatkozzon.

Kihasználva ezt a lehetőséget ez az alkalom Föld Anya erők „megmozgatásáról” szól a létbiztonságunk alapjainak megerősítésében. Föld Anya angyalai fognak a segíteni a résztvevőknek az anyagi helyzetük, létbiztonságuk, közérzetük hosszú távú segítésében. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél