Energetikai támogatás - ingyenes

2021 szep 13 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai támogatás-sorozat része, ahol minden alkalommal a jelen lévő csoporthoz energetikai segítség érkezik a témának megfelelő energiacsatornákon és módszereken keresztül. A sorozat célja az emberek támogatása, és az, hogy a résztvevők megismerhessenek különböző olyan technikákat, alapelveket és energetikai módszereket, amivel a közérzet javítható, a harmónia megőrizhető és az élet kellemesebbé tehető.

Mi, emberek az anyagban élünk, itt gyűjtjük azokat a megtapasztalásokat, melyekkel a Felső Énünk, a lelkünk gazdagodik a leszületések sorozatában. Az anyag valójában nem az otthonunk, csak egy átmentei szállás a leszületések kirándulásai során, és a testünk csak egy közlekedési eszköz, amit a kirándulás során használunk. A valódi otthonunk az Isteni Fény Birodalmában van, amit Fény hat át. Ezért a mi számunkra azok a dolgok, hatások, élmények a természetesek, melyeket a Fény Birodalmában megszoktunk, amiket ott megtapasztaltunk. Ezekre vágyunk folyamatosan, ezeket keressük a mindennapjainkban.

Ez az alkalom is erről szól: mi a Fény, milyen a Fény, és hogyan „működik”? Egy rövid ismertetőt követően, meditációban el lesz hozva a nagybetűs Fény segítsége a résztvevők számára, melyben a Fény legjobb ismerői, az angyalok lesznek a segítőink. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél