Fényadás 1.

2021 szep 19 10:00
2021 szep 19 18:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Fényadás 1.

Mindenkiben lakik egy Isteni tisztaságú, mindent tudó, végetlen szeretettel rendelkező lélek. Ezt a lélekrészt szokták Isteni Énnek, Lélekszikrának, Tudatfeletti Elmének és Felső Énnek is nevezni. A Felső Éned áthatja az életed: energiával lát el, irányítja tested működését (szívverésed, szervi folyamataid, sejtjeid működését), szervezi életed, hogy mindaz, amire szükséged van, a külvilágban rendelkezésedre álljon. A háttérben, „titokban” dolgozik, mert a szabad akaratodat tiszteletben kell tartania.

A Fényadás tanfolyam segít a tanuló Felső Énjéhez az Isteni tisztaságú lélekrészéhez közelebb kerülni. Megtanítja egy vele született adottság használatára: a lelkével való együttműködés egyik formájára. A Fényadás avatása csak rásegít erre a folyamatra, hogy rövidebb és könnyebb legyen a kapcsolatfelvétel és együttműködés elsajátítása.

A Fényadás egy kívülálló szemével nézve egy energetikai segítő eszköz, gyógyulási folyamatot támogató módszer, mely lelki vagy testi problémák esetén is jól használható. A Fényadó számára azonban ennél jóval több ez a technika, ez a módszer: ez egy életszemélet, egy kapcsolat, egy lehetőség, mely képes megváltoztatni az életét, a gondolkodásmódját – akár egy személyiségfejlesztő módszer. A Fényadás segít a lelkiblokkok megszűntetésében, lelki terhek lerakásában, a világ és az emberek valódi értékeinek észrevételében. Aki Fényadással kezd foglalkozni, az emberbarátibb, szeretetteljesebb, békésebb, nyugodtabb és boldogabb lesz, mint korábban – melyek nagy kincsek a mai elszigetelődő, ridegedő, lelkileg kihűlő világban.

Minden érdeklődőt szertettel várok.

A tanfolyam díja: 10000Ft

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél