Reiki 2.

2020 júl 5 10:00
2020 júl 5 18:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Reiki:
A Reiki Dr. Mikao Usui által, mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett kézrátételes támogató rendszer, mely intelligens, isteni eredetű energia közvetítésén alapul.
A Reiki-t ezoterikus körökben így emlegetik: Univerzumból eredő, tömény szeretet-energia. A Reiki energiája időtlen, intelligens, mely csak jóra fordítható. Támogat minden egészségi folyamatot: harmonizáló életenergiákat hoz, segít az egészség javításában és csökkenti, megszünteti a fájdalmakat. Ezért egy kívülálló számára a Reiki egy beavatáson alapuló kézrátételes módszer, mely minden betegségre jótékony hatással van.
Azonban egy Reiki-s számára ennél sokkal több a Reiki: egy személyiség fejlesztő rendszer. A beavatott számára a Reiki energiája segít a harag és a félelem leküzdésében, a személyiség fejlődősét, önmegismerését támogatja, gyorsítja. Serkenti az alkotó- és teljesítő képességét. Az avatott blokádjait feloldja, stressz-érzékenységét csökkenti, harmonizálja, a test öngyógyító képességét aktiválja. Az avatott a Reiki segítségével önmagával és környezetével való kapcsolata harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki-től mindenki mást-és-mást kap: a Reiki mindenkinek abban segítséget, amiben gyenge, amiből neki „kevesebb” van.
A Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható, nagyon hatékony támogató módszer.

Reiki 2.
A tanuló megismerkedik a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával, és a beavatással ismét megemelkedik a rezgésszáma és az energiaszintje. A szimbólumok segítségével lehetővé válik a Reiki hatásának felerősítése, a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.
Mivel a Reiki avatásai egymásra épülnek, ezért e tanfolyamon való részvétel feltétele a R.A.I. Reiki 1. avatás megléte.

A tanfolyam díja: 21500Ft
jelentkezni a soterklub@gmail.com címen lehet

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél